Personlig träning

Personlig Träning kan vara varierande, vad behöver du hjälp med?

Rehabilitering, toppa formen inför tävling eller behöver du hjälp med att komma igång? Jag anpassar träningen utifrån dig och din kropps förutsättningar, mål och syfte. Oavsätt om du är nybörjare eller tävlande atlet kan jag hjälpa dig att ta träningen till nästa nivå. Jag erbjuder både enskilda träffar samt träning i mindre grupper, både i fräsch gymmiljö eller utomhus under säsong. Jag jobbar främst med kroppsviktsövningar, fria vikter och skivstänger med mina klienter. 

IMG_1937.JPG

Kalipermätning

Tävlar du i fitness eller vill du bara vill ha mätbara resultat? Jag erbjuder kalipermätningar, fettprocentmätning med tång på min mottagning.

Strongman & strongwoman

Är du nyfiken att testa på strongman/strongwoman? På gymmet jag är verksam på har vi all utrustning, boka ett pass med mig för att lära dig mer!

Gymmet - Sweden Barbell Club

Ett stenkast bort från Fridhemsplan ligger gymmet Sweden Barbell Club, gymmet som har det lilla extra. I nya fräscha lokaler erbjuder vi allt du kan tänka dig inom funktionell träning, skivstångsträning och fria vikter. Är du sugen på att testa strong(wo)man? Vi har utrustning som Atlasstenar, farmersväskor, ok och stockpressar.

Varmt välkommen att besöka oss på Pontonjärsgatan 31!